perjantai 29. toukokuuta 2009

Seuraavaan kertaan

Kotiuduin Varsovasta alkuviikosta. Hiukan haikein mielin, sillä G:n vaihto on käytännössä ohi! Milloin näen siis Varsovan seuraavan kerran? Milloin näkyviin pilkahtaa jälleen Pałac Kultury i Nauki (eli Kulttuurin ja tieteen palatsia), josta ehti lyhyessä ajassa tulla tuttu maamerkki? Sen silhuetti tuntui aina ilmestyvän näkyviin jostain - hiukan eri suunnasta vain riippuen siitä, missä olimme. Entä Plac Zbawicela - Pelastajan aukio - meidän kiintopisteemme, jonka kyljessä G asusteli? Sen kaunista kirkkoa, kahviloita sekä kaduille toukokuun myötä ilmestyneitä kukkakauppiaitakin tulee ikävä.

Samaan aikaan, kun Varsova painuu vähitellen muistoihimme, ei voi olla miettimättä sitä, että kun G seuraavan kerran tulee Suomeen, se on sitten siinä. Ei enää kaukana oloa, ei enää hyvästelyjä lentokentällä. Meistä tulee vihdoin normaaleja - seuraavalla kerralla.

2 kommenttia:

  1. Niin se aika kuluu :) Täytyy kumartaa sille, että olette jaksaneet etäelämää kaikki nämä vuodet.

    On muuten ikävä. Koska nähdään?

    VastaaPoista
  2. Voih, kiitos kumarruksesta:-D On vähän sellainen olo, että nyt sitä alkaa ymmärtää, miten paljon me ollaankaan jaksettu. Ehkä sitä ei oo antanut itsensä ajatella asiaa sen syvemmin, ja vasta nyt kun ollaan jo voiton päällä, sitä alkaa vähitellen ihmettelemään omaa kärsivällisyyttä!

    Ja kyllä meidän pitää nähdä asap:-) Taidan jatkaa tästä FB:n puolella:-D

    VastaaPoista