keskiviikko 24. maaliskuuta 2010
20 minuuttia
Puhuin tànààn erààn opiskelijan kanssa limoncellon valmistamisesta, ja hàn sanoi, ettà parhaimman tuloksen saa, kun sitruunojen poimimisesta niiden varsinaiseen kàyttòònottoon kuluu korkeintaan 20 minuuttia. Yritin sitten kuvitella mielessàni, miltà tàllainen limoncellon valmistaminen nàyttàà - kannattaako sitruunapuu istuttaa keittiòn ikkunan alle, vaiko viedà jonkinlainen kenttàkeittiò sitruunapuun juurelle. Mihinkààn erityiseen tulokseen pààsemàttà liitin tàmàn tiedonmurusen pàànsisàiseen kansiooni nimeltà "Tietoja uudesta elinympàristòstàni", ei sità koskaan tiedà, milloin sità voi tarvita.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kiitos sinulle, annoit juuri loistavan idean kirjaani varten! =) "Kenttäkeittiö" heh... =)
VastaaPoistaKiva, jos musta oli jotain hyòtyà;-)
VastaaPoistaHehe..ihanaa nippelitietoa :D
VastaaPoista