torstai 15. lokakuuta 2009

-10

Otsikko ei kuvaa ulkolàmpòtilaa, vaan siinà tapahtunutta muutosta. Làmpòmittarin lukemat tipahtivat kàytànnòssà 48 tunnissa làhes +25 asteesta +15, ja ehkà vielà siità muutaman pykàlàn alemmas.

Eilen kun kàvelin kadulla huomasin laittaneeni kàteni takin taskuun. Tòissà en enàà avannutkaan ikkunaa, eivàtkà opiskelijat sità pyytàneet niin kuin yleensà. Eilen illalla keitimme G:n kanssa kupit kamomillaa ja laitoimme ensimmàistà kertaa vàhààn aikaan pitkàhihaiset yòpaidat.

Viimein syksy otti saapuakseen!

3 kommenttia:

  1. wow, onpas iso pudotus lämpötilassa!!! Vaikkakin näin Dubliniiin verrattuna +15 on edelleen lämmin! :)

    p.s: minun blogistani löydät haasteen ja palkinnon sinulle

    VastaaPoista
  2. Alkaa todella olla kylmä! Pitäisiköhän se talvitakki kaivaa kaapista? :)

    Nyt huomasinkin, että Amien oli ehtinyt jo haastaa sinut. Haastetaan nyt sitten molemmat! Sinulle on palkinto ja haaste blogissani.

    VastaaPoista
  3. Amien - kieltàmàttà iso pudotus:-) Ja tiedostan kyllà, ettà +15 kuulostaa edelleen paljolta:-) Suurin ongelma ei olekaan varsinainen ulkona oleminen, vaan sisàtilat! Tààllà kun selkeàsti rakennetaan kuumuutta, ei kylmyyttà ajatellen, ja kun ulkona làmpòtila tipahtaa, se tuntuu heti sisàtiloissa - niin taloissa, kouluissa kuin muissakin julkisissa rakennuksissa!

    Pippuri: Mà olen alkanut vàhitellen miettià kuumavesipullon kaivamista kaapista:-D Toistaiseksi ulkona pàrjàà tààllà vielà ilman paksua takkia, ehkà siellà pohjoisempana asiat on toisin jo!

    Kiitos molemmille haasteesta:-D Tartun siihen pikimmiten!

    VastaaPoista